Тернополяни заполонили львівський Форум Видавців (фото)

21743038_687412058125325_6636532126710244865_n

Чимало відомих творчих особистостей з Тернополя завітало цьогоріч на 24-й «Форум видавців у Львові». Одні читатимуть поезію, інші - прозу, а дехто мав честь відкривати Форум і давати афтограф-сесію.

Серед письменників, поетів та перекладачів в цьому році можна було побачити чимало наших земляків, деякі з них уже встигли виставити світлини та поділитися враженнями від цьогорічного заходу. Ми цими позитивними світлинами ділимось з Вами, нашими читачами.

Тернополянка Валентина Семеняк каже, що Львів - це сонячне місто і пахне воно книжками та кавою. На знімках вона з двома не менш сонячними Віталієм та Дмитром Капрановими.

1Сем
1Сем

Наталка Михно провела афтограф-сесію сьогодні о 15:00 і встигла сфотографуватися із Остапом Дроздовим.

- Як же я люблю цей Форум видавців, - пише авторка. 

2
2

2н

Поет з Тернопільщини Богдан Боденчук пише: «Форум відкрив». Чекаємо від нього більше світлин.

3
3

- Вересень.. Львів.. Форум.. - пише Леся Романчук. - Автограф-сесія на стенді видавництва «Богдан» - 2 поверх, перший стенд ліворуч, Чекаємо на вас. Репрезентуємо подарункове видання «Софії» та «Міста карликів» - у суперовому художньому оформленні неперевершеного Олега Кіналя.

4
4

Ну і звісно ж, як тут без зустрічей, на які чекати доводиться цілий рік.

- ФБ уперто питає, що у мене на думці. Вересень.. Львів.. Ану, вгадайте третє слово? Правильно, Форум! - пише Леся Романчук і додає світлину з Тарасом Коковським.

5
5

Ну а Тарас Коковський згадує...

Світлини з дописів у соціальній мережі Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео