Як на Тернопільщині турбуються про дітей

засідання

14 вересня у Шумську відбулося засідання районної комісії служби у справах дітей. На нараді розглядалися питання щодо порушення прав дитини.

Основним завданням цієї комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дітей на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

Комісією розглянуто 5 питань: - про призначення жительки району опікуном над малолітніми дітьми, позбавленими батьківської опіки; - про доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно його дитини; - про визначення місця проживання неповнолітньої дитини; - про виведення вихованця зі складу дитячого будинку сімейного типу; - про черговий перегляд індивідуальних планів соціального-захисту дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах. 

Напередодні розгляду, питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання, члени комісії прийняли відповідні рішення.

Вибір читачів за тиждень

Відео