Оксана Бучко

Тернопільська «Нива» здобула перемогу над вінницькою командою (фото, відео)

DSC_6720

16 вересня футбольний клуб «Нива» в дванадцятому турі Другої ліги вдома здобув мінімальну перемогу над вінницькою «Нивою-В» — 1:0.

Активно йти вперед тернопільська «Нива» розпочала зі стартових хвилин. На 2-ій хвилині Вонс пробивав зі штрафного, проте воротар легко справився з цим ударом. Відповідь гостей була схожою. Суперник виконав навіс зі стандарту, але Механів опинився першим на м'ячі.

DSC_6606
DSC_6606

DSC_6620
DSC_6620

Вийти вперед господарям вдалося завдяки помилці оборони вінничан. Темерівський необачно відпасував назад і цим скористався Гатала, який перехопив м'яч та майстерно реалізував побачення з кіпером «Ниви-В».

Приблизно за десять хвилин до завершення матчу стався неприємний епізод. Усе розпочалося із того, що вінничанин Маляренко ліктем розбив до крові ніс Тарасу Морозу. Арбітр цей епізод проігнорував, а коли гра зупинилася, на полі розпочалася штовханина. Двічі гравці суперника вдарили головою футболістів «Ниви», але і ці факти залишились поза увагою рефері. Натомість він «нагородив» другою жовтою карткою Ігоря Вонса та залишив господарів у меншості.

Проте перебувати в чисельній більшості вінничанам довелося цілих дві хвилини, допоки Тимофій Брижчук теж не отримав друге попередження за зрив атаки у центрі поля.

DSC_6660
DSC_6660

DSC_6737
DSC_6737

До основного часу матчу арбітр компенсував сім хвилин і на другій доданій «Нива» могла остаточно зняти усі питання про переможця. Апанчук, який вийшов на заміну, вибіг на побачення з воротарем, але, на жаль, переможцем з цієї дуелі вийшов голкіпер «Ниви-В». Згодом воротар суперників навіть пішов у штрафний майданчик «Ниви», але і це не допомогло гостям у цьому матчі.

Наступний поєдинок у чемпіонаті тернопільська «Нива» теж проведе вдома. У неділю, 24 вересня, наша команда зустрінеться із чернівецькою «Буковиною».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xuxRJZplk64[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео