На Тернопільщині шукають спільника терористів ЛНР, якому загрожує 15 років у тюрмі (фото)

завантаження

Спеціальне досудове розслідування по справі жителя Луганщини, який допомагав терористам ЛНР, уже завершили співробітники Служби безпеки України.

Справу уже передали до суду. На чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (Створення терористичної групи чи терористичної організації, керівництво такою групою чи організацією або участь у ній, а так само матеріальне, організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації). Підозрюваному загрожує 15 років позбавлення волі. Однак наразі чоловік перебуває у державному розшуку.

Під час реалізації контррозвідувальних заходів у районі проведення антитерористичної операції оперативники Тернопільського управління СБУ викрили місцевого мешканця Левана Цихиселі, який сприяв підвищенню боєздатності збройних формувань бойовиків. Правоохоронці встановили, що мешканець Луганщини у 2016 році надавав сприяння терористичній організації «ЛНР» в організації збройного спротиву силам антитерористичної операції. Він, зокрема, передавав у розпорядження бойовиків важку техніку для спорудження фортифікаційних укріплень, йдеться у повідомленні УСБУ в Тернопільській області.

Леван
Леван

Працівники правоохоронних органів звертаються до жителів області, якщо ви бачили або ж володієте інформацією про перебування Левана Цихиселі звертатися на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області (0352) 52-90-00 або надіслати відповідну інформацію на електронну скриньку Управління usbu_ter@ssu.gov.ua.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео