Неочікувана поразка спіткнула зборівську футбольну команду

zbor

Зборівський «Колос» вперше в сезоні програв на власному полі. Сталося це в пропущеному матчі 9-го туру вищої обласної ліги в поєдинку проти ФК «Бережани».

Вже на старті матчу гості відкрили рахунок. Роман Жига отримав м’яча на лінії штрафного майданчика і з дуги потужним ударом поцілив у самісіньку «дев’ятку»» (0:1). Після штрафного удару з місця правого крайнього, ворота господарів Руслан Мазур відбив м’яча і якого добив у ворота бережанець Олександр Грінько (0:2). На 36-й хвилині обрізався футболіст «Колоса» і віч-на-віч з Русланом Мазуром вийшов той самий Грінько і зумів переграти кіпера (0:3), пише ffternopil.

У повітрі запахло великою  сенсацією. Однак підопічні Михайла Забитівського ,який у цьому матчі сам вийшов на поле, зуміли переламати хід гри, хоча, ліквідувати відставання у три м’ячі їм все-таки не вдалося. За кілька хвилин після пропущеного м’яча господарі зуміли відзначитися. Пішла подача зі штрафного з лівого сторони атаки. Воротар ФК «Бережани» Сергій Цяпа м’яча не зафіксував, він від нього відбився. В метушні у штрафному майданчику найвправніше зіграв Ігор Світлик ,який власне і переправив м’яча у ворота (1:3). Уже в другому таймі зборівська команда ще одного разу втілилася свою атаку в забитий гол. Її гравці розіграли кутовий, пішла подача, знову мали місце невпевнені дії кіпера ФК «Бережани» і Володимир Турчак добив м’яча у ворота (2:3).

На більше підопічним Михайла Забитівськгго не вистачило і зборівський «Колос» доволі несподівано поступилися на власному полі молодій бережанській команді, тим самим втратив шанс обійти ФК «Бережани » у турнірній таблиці.

Вибір читачів за тиждень

Відео