Отримати карту тернополянина зможуть навіть ті, хто не прописаний у файному місті

DSC_5614

На виконкомі міської ради розшили список тих, хто може отримати «Соціальну карту тернополянина». Нині її вже можуть оформити особи, які проживають, прописані чи офіційно працюють у Тернополі.

Наразі ті, хто отримає таку карту зможуть користуються правом проїзду у міському транспорті загального користування за окремо визначеним тарифом.

Для того, аби отримати таку карту потрібно заповнити ряд заяв та зібрати ряд документів, пишуть на сайті Тернопільської міської ради. Для початку потрібно надати: заповнену анкету – заяву; фото; підтвердження офіційно зареєстрованого чи фактичного місця проживання та офіційного місця роботи у м. Тернополі.

Для підтвердження прописки у Тернополі людина має подати наступні документи: паспорт або ж України або ж ID-картку (у випадку останньої в додаток довідку про реєстрацію місця проживання у м. Тернопіль); або довідку про внесення інформації до державного демографічного реєстру та видані документи, що складається у формі витягу з державного демографічного реєстру; або довідку про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

Для підтвердження офіційного місця роботи у Тернополі потрібно подати: довідку з місця роботи та завірену копію трудової книжки.

В підтвердження фактичного місця проживання у Тернополі потрібно подати: паспорт, акт, складений балансоутримувачем будинку (ЖЕК), або об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), управителем або іншою обслуговуючою організацією про підтвердження фактичного місця проживання особи у Тернополі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео