Кременецькі комунальники готові до всього… навіть до зими (фото)

комунальники кременця заготовили сіль

Кременецька міська рада навчена гірким минулорічним досвідом уже розпочала підготовку до зими та ймовірних погодних вибриків.

«Комунальна служба міста «Кременецьблагоустрій» завершує підготовку до зими, зокрема наразі проводиться складування солі. Пісок закуплений та заскладований ще у липні. Техніка проходить підготовку, яка закінчиться до 15 жовтня» – написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Кременця Володимир Шевчук.

ще сіль
ще сіль

Раніше посадовець повідомляв про придбання техніки, що взимку має забезпечити кременчанам зручне пересування вулицями міста.

«Нарешті, після 5 місяців роботи та проведених 4 тендерів комунальне підприємство «Кременецьблагоустрій» придбало нову техніку. Це трактор МТЗ 82, прицеп ПТС4, відвал та щітка. Також придбано піскорозкидач Пронар та щеподробилку» – повідомляв Володимир Шевчук.

то якийсь трактор
то якийсь трактор

Нагадаємо, у листопаді 2016 року Кременець, як і значна частина Тернопільщини, опинився у сніговому колапсі. Через відсутність техніки та неготовність комунальних служб місто від снігу розчищали дуже повільно, громадський транспорт зупинився, а школи закрили на вимушені канікули.

Олена ІЛИНИЧ 

Вибір читачів за тиждень

Відео