Науковиця з Кременця «засвітилася» на львівському ТБ завдяки купленим книгам (фото)

Ірина Скакальська

Увагу телеканалу «Перший західний» під час Форуму видавців у Львові привернула доктор історичних наук, доцент Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Ірина Скакальська. Про це жінка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці.

- Дивилась книги в юрбі, там багато камер, тому не звертала уваги на них. Тут дівчинка підбігла з вигуком, що я така колоритна і багато книг купила! Запитувала, яке для мене має значення Форум, яка література цікавить, який раз на Форумі, і попрохала сказати якесь гасло чи емоцію про Форум. Я сказала, що це шопінг розуму для мене.  Мені головне атмосфера Форуму, якщо щось не купила, зайду на сайт видавництва і замовлю книгу...

Ірина Скакальська з журналістомжурналістом
Ірина Скакальська з журналістомжурналістом

Ірина Скакальська розповіла, що традиційно у вересні відвідує Львів, аби побувати на Форумі видавців.

– Розглянула, ознайомилась, купила літературу і просто поспілкувалася з цікавими особистостями. Позитивного настрою вистачить надовго. Купила для себе 5 книг з філософії, також нове з проблематики моїх досліджень і спогади Павличка. Я хочу бути в науковій формі, тому читаю нові видання. Племінничкам купила по 2 книжки, до речі, дитяча література дорога, 1 книжка в середньому до 100 грн. Купила для нової спеціальності «Історія» 4 книжки, мамі – 1... і ще на замовлення куми – 3. І всього 17... і грошей витратила лише на книги десь 1100 грн.

Ірина Скакальська на форумі
Ірина Скакальська на форумі

Олена ІЛИНИЧ

Фото зі сторінки facebook Ірини Скакальської

Вибір читачів за тиждень

Відео