На Тернопільщині підлітки наражаються на смертельну небезпеку через недобудовану лікарню

54go6o

Недобудовані корпуси Кременецької лікарні останні кілька років стали справжньою проблемою для місцевих. Підлітки щодня наражають себе на смертельну небезпеку, шукаючи гострих вражень та крутих фонів для селфі. Час від часу до споруди приїздять рятувальники і знімають звідти потенційних самогубців. Іноді діти перестрибують на будівлю поліклініки (на відео) і прогулюються там.

У березні цього року розваги у недобудові ледве не призвели до непоправного. 23-річний юнак упав у шахту ліфту із 6 поверху і дивом залишився живим, його довго ставили на ноги в одній із тернопільських лікарень.

За екстремальні розваги у недобудованому приміщенні відповідальності фактично ніхто не несе. Раніше в управлінні капітального будівництва Тернопільської ОДА підтвердили, що недобудований корпус лікарні перебуває на їхньому балансі. Там повідомили, що до початку 2015 року коштами управління здійснювалась охорона недобудованого об’єкта. У зв’язку з недостатнім фінансуванням уже два роки будівлею ніхто не опікується.

Депутати Кременецької районної ради також зверталися до Тернопільської обласної ради. Просили виділити кошти на консервацію перших поверхів недобудованої лікарні, аби перекрити доступ всередину споруди. Схоже, на прохання досі не відгукнулися.

Вибір читачів за тиждень

Відео