Оксана Бучко

Зірка VIP-Тернопіль Аркадій Войтюк розлучився

45476_85180

Про розлучення після 4 років подружнього життя повідомляє учасник VIP-Тернопіль, фіналіст другого сезону «Х-фактор» Аркадій Войтюк. Він одружився у 2013 році із фіналісткою конкурсу «Танцюють всі-3» Юлією Сахневич.

Ще минулого року Аркадій розповідав edinstvennaya.ua про подарунок дружині на День закоханих – самостійно спечений її улюблений торт. Сьогодні співак змінив статус у Facebook на «неодружений».

- Минулого липкий шлейф, в серці вогонь застиг. Одне лише зрозумів - щастя, що я любив, - такі рядки залишив він під статусом.

Аркадій Войтюк навчався в Тернопільському медичному університеті. У 2008 році його запросили до участі у команді КВК VIP-Тернопіль. У 2011 році брав участь у вокальному шоу «Х-фактор», став фіналістом. Під час шоу і познайомився з Юлією Сахневич, яка робила хореографічні постановки учасникам. У 2013 році – брав участь у «Новій хвилі», також вийшов у фінал. Після цього Аркадій та Юлія зіграли скромне весілля із найближчими людьми, серед гостей були і колеги з VIP-Тернопіль. У 2017 році разом із учасниками команди КВК Тарасом Стадницьким та Віктором Гевко створив гурт «ВІА Кіп’яток».

Фото hochu.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео