На Тернопільщині тепер можна добряче оздоровитись

лікарня більче

21 вересня у Більче-Золотецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні реабілітації відбулося відкриття відділення з наступними процедурами: підводний витяг хребта під нахилом (кут 450), киснева, озонова та гідромасажна ванни, 4-х камерна ванна для рук і ніг, а також відділення СІПАП-терапія для лікування апное сну. 

СРАР (сіпап) терапія застосовується для лікування синдрому обструктивного апное сну і хропіння за допомогою апаратів, які створюють постійний позитивний тиск у верхніх дихальних шляхах, що дозволяє зберегти глотку у відкритому стані і попереджає її спадіння, пишуть на сайті zvistka.net.ua.

Результат СРАР терапії:

- Нормалізація сну та повноцінний відпочинок з 1 ночі сну з СРАР апаратом.

- Ніякого безсоння, частин нічних пробуджень, денної сонливості і розбитості.

- Підвищення працездатності та активності

- Зниження ваги (фізіологічне схуднення) без додаткових дієт, тільки завдяки нормалізації сну.

- Нормалізація артеріального тиску і поліпшення серцевого ритму.

- Цукровий діабет ІІ типу відступає.

- Зниження ризику інфаркту та інсульту в 10 разів.

Підводне витягування хребта – це метод лікування дегенеративно-дистрофічних захворювань хребта, що полягає в усуненні спазму м’язів спини і пов’язаного з ним больового синдрому. Процедура застосовується при: спазмах м’язів, грижах і протрузіях дисків. В лікарні застосовуються два види витягу хребта підводне вертикальне витягування та сухе горизонтальне (суха тракція хребта). Отже впроваджується третій вид витягу – підводний витяг хребта під нахилом (кут 450).

Киснево-озонові ванни - метод лікування, в якому використовується озоново-киснева суміш, яка володіє потужним лікувальним ефектом. Озонотерапія має антибактеріальну, противірусну, протизапальну і імуномоделюючу дії, покращує мікроциркуляцію і обмін речовин.

Для обслуговування більшої кількості пацієнтів додатково відкривається бішофітна ванна та підводний душ-масаж.

Для пацієнтів, яким протипоказані загальні ванни впроваджується 4-х камерна ванна для рук і ніг.

Вибір читачів за тиждень

Відео