Оксана Бучко

Тернопільські музиканти показали Словаччині, якою має бути їжа

20561790_1435527099828313_335889124_n

Корисні крем-супи із свіжовипечених стаканчиків куштують у Словаччині завдяки тернополянам. Подружжя музикантів Наталії та Сергія Гаврилків відкрили за кордоном заклад громадського харчування, пише Галина Середа на СВІТUA.

За півтора місяці функціонування заклад здобув стільки клієнтів, скільки прогнозував отримати за рік часу. У кафе встигають отримати замовлення, поки чекають трамвай. На вибір у меню щодня чотири супи, один з яких постійно новий. До списку рецептів планують додати улюблені супи відомих композиторів та співаків. Адже Наталія і Сергій Гаврилко за професією музиканти. Увечері вони завершують роботу в ресторані та виступають у місцевому оперному театрі.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео