Оксана Бучко

Тернополянам відкрили зсередини публічну бібліотеку у Львові (фото)

bb

В інноваційному інформаційно-ресурсному центрі імені митрополита Андрея Шептицького в Українському католицькому університеті тернополяни можуть не лише ознайомитись із цікавою літературою, а й попрацювати у коворкінгу та відпочити у кафетерії. Детально про сучасну будівлю публічної бібліотеки розповіли у рубриці «Де ти працюєш?» на the-village.com.ua.

Центр має 5 поверхів із прозорими кабінетами, закритою террасою, місцем для коворкінгу, закритою зоною зі стародруками, підвальним конференц-залом на 160 осіб. Перший поверх відкритий для усіх відвідувачів, які можуть ще протягом 3-ох місяців переглянути мультимедійну виставку Ecce Homo, присвячена Митрополиту Андрею Шептицькому. Там можна скористатись дитячою кімнатою. А також відпочити в кафетерії, який обслуговує соціальне підприємство «Горіховий дім». До слова. Це підприємство 40% свого прибутку скеровує на допомогу жінкам, що опинились у кризових ситуаціях.

Проект будівлі розробили у німецькому архітектурному бюро Behnisch Architecten та адаптували за участі львівського Chaplinskyy & Associates. Його вартість склала 5,7 мільйона доларів.

_3PcMPI2m2OAiPTubPg5iQ-wide
_3PcMPI2m2OAiPTubPg5iQ-wide

4rWHMLMHMUs-qV_6AwMLzA-wide
4rWHMLMHMUs-qV_6AwMLzA-wide

EslhtRQiX9s4nGrJYLBWBg-wide
EslhtRQiX9s4nGrJYLBWBg-wide

HzK1xuAzOnDIvzCFsSGpLw-wide
HzK1xuAzOnDIvzCFsSGpLw-wide

xcvZzVg9TlxMJjFzfN7noQ-wide
xcvZzVg9TlxMJjFzfN7noQ-wide

Фото the-village.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео