У Тернополі трапилося півдюжини аварій

v-kieve-proizoshla-masshtabnaja-avarija-na-prospekte-pobedy_rect_a6a8789487b531ed7bdf3c80519247cf

Протягом одного дня, вчора, 24 вересня, у різних мікрорайонах Тернополя трапилися аж 6 ДТП. На щастя, у жодній із них ніхто не постраждав.

Так, близько 11 години водій авто марки Lada на автозаправці поблизу ТЦ «Орнава» наїхав на перешкоду. На нього патрульні поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Поблизу автовокзалу вчора трапилася ще одна аварія, на цей раз на вулиці Живова. Там зіткнулися Daewoo та Opel. Учасники аварії від допомоги патрульних поліцейських відмовилися та оформили подію за допомогою страхової компанії.

Ще одне зіткнення відбулося на проспекті Степана Бандери. Там на припарковану у дворі будинку автівку наїхало невідоме авто та зникло із місця ДТП.

Наступна ДТП трапилася у мікрорайоні «Дружба» на вулиці Карпенка. Там зіткнулися Volkswagen та ВАЗ. Учасники аварії від допомоги патрульних поліцейських відмовилися та оформили подію за допомогою страхової компанії.

Ще одна аварія трапилася у центрі міста на вулиці Січових Стрільців біля обласного військкомату. Там невідомий автомобіль наїхав на Audi та зник з місця ДТП.

Та остання – шоста аварія трапилася на вулиці Миру. Про це ТЕРЕН писав ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео