Підготовка до свята на Тернопільщині вилізла боком

гіляки на тротуарі

Кременчани обурені наслідками прибирання на вул. Дубенська, де частина тротуару закидана зрізаним гіллям. Люди змушені його перестрибувати або обминати перешкоду проїжджою частиною. Двоє пішоходів навіть травмувалися. Поки одні скоса поглядали у бік місцевих комунальників, з’ясувалося, що ті не мають стосунки до своєрідного «благоустрою» і тепер лише змушені усувати наслідки чужого невмілого господарювання.

- Вчора (25 вересня) у вечері, при сутінках, коли ще не було ввімкнено вуличне освітлення, на цій ділянці тротуару травмувалася молода пара, а пішоходи змушені були ходити проїжджою частиною дороги та самотужки підкидати зрізане гілля , щоб облегшити собі прохід. Запитання до громади церкви та виконавців «Окультурення»: що це було? – написали у групі Кременець.

Вдалося зв’язатися й з очевидцем пригоди на тротуарі. Це місцевий лікар, який надав першу допомогу людям, що травмувалися через розкидане гілля.

- Я їхав на чергування, друзі підвозили. Це сталося на моїх очах, у людей були забої колін та ліктів, обробляв рани в себе в кабінеті, потім підвезли молоду пару на автовокзал. Вони самі з Дубенщини, скандалити не хотіли, бо це ж церква і священик готувались до празнику, – розповів чоловік.

Про те, що це справді церква так своєрідно наводила лад напередодні свята каже й керівник КП «Кременецьблагоустрій» Ігор Хомин. А оскільки свято уже завтра, то й прибирання завершуватимуть комунальники.

Вибір читачів за тиждень

Відео