Оксана Бучко

Тернополяни безкоштовно відвідали найцікавіші місця краю (фоторепортаж)

21765267_1406748126106911_4295778849882284004_n

З нагоди свята, напередодні – Всесвітнього дня туризму, 25 вересня для тернополян провели безкоштовну екскурсію Микулинецьким замком XVI ст, Графським палацом XVIII ст, костелом св. Трійці, який є яскравим взірцем пам'ятки барокової архітектури, та Кришталевою печерою.

- По Драконовому хребті, коридору, де відшліфованими водами виблискує гіпс, де переливаються ніжним сяйвом іскристими барвами кристали, ми потрапляємо у шість анфіладних залів казкового палацу. Кришталеві коридори мозаїки, це пам'ятка природи янтарних відтінків Державного значення, - написав на своїй сторінці у facebook директор КП Тернопільської обласної ради «Обласний інформаційний туристичний краєзнавчий центр» Володимир Демчишин. - Ще одне особливе місце посідає одна з найбільших у Європі археологічних печер Трипільської культури - «Вертеба». Прикраси підземелля - сталагміти,сталактити,керамічні фрагменти цивілізації,та розмаїття природи. Печера має галереї з вузькими переходами і єдиний підземний музей у Європі.

 Світлина від Володимира Демчишина.

Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина. Світлина від Володимира Демчишина.  

Вибір читачів за тиждень

Відео