Оксана Бучко

Тернополяни дякуватимуть Богу за урожай

21984264_2008640542680689_1140899438_n

На подячну молитву під звуки християнських пісень запрошують тернополян 1 жовтня. Таке Свято подяки проводять у рамках відзначення 500-річчя Реформації. Початок на Театральному майдані об 11 год.

У програмі – виступ заслуженої артистки України Марини Одольської та автора і виконавця пісень Анни Поночевної. Тернополян запрошують приходити сім’ями. Дітей на святі чекатиме безліч розваг.

- Наш регіон аграрний, ми щороку збираємо гарний врожай. Тому хочемо дякувати за цей врожай Богові, а також разом молитися за нашу країну, - каже керівник організаційного комітету при ОДА з відзначення 500-річчя Реформації в Тернопільській області Олег Саган. - За організацію свята взялися майже всі євангельські церкви нашого краю. Ми створили об’єднаний хор, який виконуватиме популярні християнські пісні. Хочемо, щоб це свято стало родинним, тому особливу увагу звернули на дитяче дозвілля.

Нагадаємо, нещодавно тернополяни святкували День подяки з Ніком Вуйчичем у Києві. Організатори свята у Тернополі сподіваються зробити його традиційним.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео