Розчавив на дорозі і поїхав далі…

Achtung

Обурливий пост оприлюднила кременчанка Ксюша Мостова на своїй сторінці у Фейсбук. Жінку шокувала жорстокість водія. Як стало зрозуміло із повідомлення, на одній із вулиць Кременця чоловік розчавив тварину і поїхав далі, не зупинившись перевірити, чи та сконала на дорозі, чи іще мучиться.

Авторка посту наголошує на тому, що поряд розташована школа і наступного разу «неуважний водій» може не помітити на дорозі дитину.

- Я хочу звернутися до шофера, котрий вчора по вул. Замкова, напевне, дуже кудись поспішав, може щось святкував ще перед тим, може в нього були інші причини не дивитися на дорогу... Є речі, котрі комусь здаються незначними: комусь це сміття біля дороги, комусь це хамовите ставлення до людей, а комусь, от цьому горе-водію так точно, і життя тварини! Я думаю, ти це читаєш, хочу нагадати, що існує карма, а от совісті для тебе не існує, бо зупинитися і подивитись чи воно бідне ще мучиться під твоїми колесами чи вже ні, часу тобі не вистачило.

Я дуже прошу не видаляти цей пост, бо завтра це можуть бути діти, нагадаю – там школа знаходиться!!! – написала Ксюша Мостова.

Пізніше очевидиця події розповіла як усе сталося.

- Кошеня, Бусічка, на жаль, не вижила.. Найгірше, що воно так і лежало на дорозі, тобто водій просто проїхав, не зупиняючись, свідків, на жаль, немає, та й не у нашій державі говорити про права тварин, коли тут людей не цінують. Сталося це на вул. Замкова, біля великого дитячого майданчика, де діти є постійно, школа за 300-500 метрів.

Також жінка зізналася, що  це  уже другий схожий випадок за останніх кілька тижнів. Перед цим на тій самій вулиці збили собаку, яка ніколи не кидалася під колеса. Ставши свідком такої жорстокості вдруге, кременчанка оприлюднила пост аби закликати місцевих водіїв до свідомості.

Вибір читачів за тиждень

Відео