Заклад, у якому навчають посиленої військової підготовки, сьогодні святкував ювілей (фото)

4

Тернопільській школі допризивної підготовки – 25 років. Так з нагоди ювілею в навчальному закладі пройшли урочисті заходи, у яких взяли участь освітяни, вихованці школи, військовослужбовці окремої артилерійської бригади.

Директор навчального закладу - підполковник Валерій Бондар під час шикування на плацу привітав присутніх та подякував усім хто залишається відданим військовій справі і тим хто сьогодні виховує патріотичну молодь. Під час виконання Державного гімну України відбулась традиційна церемонія підняття державного прапора України за участю кращих вихованців школи, старший військовий капелан – протоієрей отець В’ячеслав Кізілов в молитві благословив молодь на успіхи у військовій справі, а оркестр артилеристів, як завжди подарував присутнім хороший настрій, а також дефіле.

Запрошені представники освіти серед інших вітали з ювілейним днем народження «допризивників» та висловили впевненість у вихованцях школи, оскільки після закінчення курсу занять з військових дисциплін, уроків військово-патріотичного та фізичного виховання вони стануть взірцем для своїх однолітків, а в майбутньому професійними захисниками - військовослужбовцями Збройних Сил України.

15
15

14
14

13
13

12
12

11
11

10
10

5
5

6
6

7
7

8
8

3
3

9
9

2
2

1
1

Довідка:

Головною діяльністю навчального закладу є посилена військова, фізична та медична підготовка юнацької молоді, ознайомлення з основними положеннями Конституції України про захист Вітчизни, Законів України «Про оборону», «Про загальний військовий обов’язок і військову службу», а також іншими нормативно-правовими актами з питань оборони, військового будівництва та проходження військової служби в Збройних силах України.

Джерело: прес-служба 44-ї окремої артилерійської бригади

Вибір читачів за тиждень

Відео