Оксана Бучко

Кошти «Громадського бюджету» пропонують витратити на туалети

15

Вирішити проблему відсутності громадських туалетів у центрі Тернополя та на житлових масивах пропонують за кошти «Громадського бюджету-2018». Такий проект вартуватиме місту 933 100 грн.

- Пропонується встановити в трьох локаціях: центр – на вул. В. Чорновола, м-н східний – проспект Данила Галицького, м-н дружба – майдан Перемоги (детальніше в графічних матеріалах), - йдеться в описі проекту. - Запропоновано типовий туалет з такими приміщеннями: універсальна кабінка для мало мобільних груп населення та з пеленальним столиком для немовлят, жіноча кабінка, чоловіча кабінка та технічне приміщення. Забезпечено підігрів приміщення в холодний час року та примусова вентиляція для комфортного перебування в ньому. Всі сантехнічні прилади антивандальні, виготовлені з нержавіючої сталі, поверхні виконані з матеріалів, які відрізняються підвищеною зносостійкістю та легко миються.

Раніше тернополяни скаржились, що вбиральня в центрі міста відлякує туристів. Також громадський туалет пропонували поставити на зупинці поблизу «Подолян».

Фото pb.rada.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео