Тернополяни просто зараз можуть отримати дешевший тариф на проїзд

Screenshot-29_09

Уже стартував онлайн запис на оформлення «Карти тернополянина». З 1 жовтня можна подати заявку на соціальну картку в режимі "онлайн".

Такий проїзний квиток дасть змогу мешканцям їздити за дешевшим тарифом у громадському транспорті міста, відповідно 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. у маршрутках, запевнили у міськраді.

- Оформити «Соціальну карту тернополянина» онлайн можуть учні/студенти та інші мешканці м.Тернополя, які проживають чи працюють у місті. Не зможуть заповнити онлайн-форму лише пільговики, оскільки виготовлення такої карти потребує підтвердження права на пільгу (пред’явлення відповідного посвідчення) і виготовляється картка для пільговиків та пенсіонерів безкоштовно, - повідомляють у міській раді.

Заповнити онлайн-форму можна ТУТ.

Для подання заявки на виготовлення «Карти тернополянина» необхідно ввести ПІП, дату народження, серію та номер документа, який засвідчує особу, індивідуальний податковий номер, контактний телефон та фото.

Нагадаємо, мешканці міста і досі не розуміють для чого їм така картка і яка користь з такого нововведення. Про це Терен писав ТУТ і ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео