Оксана Бучко

У Тернополі відкрили майданчик для зустрічей пенсіонерів (фото)

22243647_1555562137835585_1030011295_o

Для тернопільських пенсіонерів влаштували показ відомого історико-драматичного фільму «Жива» Тараса Химича у Центрі дозвілля ім. Довженка. Там від сьогодні діятиме майданчик для зустрічей людей старшого віку. Два рази в тиждень планують проводити різноманітні події, які попередньо обиратимуть учасники.

- Люди старшого віку потребують спілкування та уваги, - зазначив заступник мера Леонід Бицюра. – Тож ми вирішили урізноманітнити їхнє дозвілля. Розпочали проект із показу фільму. Після завершення обговоримо ідеї на проведення наступних зустрічей.

1
1

За словами начальника Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяни Глух, у місті проживає 54 тисячі пенсіонерів. Усіх їх залучатимуть до таких заходів у центрі дозвілля. На першу зустріч зібралось близько 70-ти гостей.

- Фільм зображує історію українського народу. Спостерігаємо у сюжеті і мужність, і зраду. Тож можемо робити висновки, що потрібно вчитись поважати та любити одне одного. Адже історія має здатність повторюватись, - розповіла учасниця зустрічі Мирослава Макар.

2
2

На майбутнє пропонували влаштовувати у центрі музичні і танцювальні вечори.

- Нам потрібні розваги, адже це частина життя. І хочеться влаштувати відпочинок красиво, наскільки це можливо в наших умовах, - говорила пані Мирослава.

DSCN0002
DSCN0002

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео