Тернопільський футбольний клуб повернувся з перемогою (фото, відео)

22089780_1384126551706149_2467513661755958671_n

30 вересня футбольний клуб «Нива» в чотирнадцятому турі Другої ліги на виїзді у Коростені переміг житомирське «Полісся» 0:2.

Долю протистояння вирішили два м'ячі у першому таймі. Господарі своїми нагодами скористатися не зуміли, натомість тернополяни могли довести рахунок до розгромного.

На 7-ій хвилині «Ниві» вдалося відкрити рахунок. Розпочав атаку Литовченко, який нав'язав боротьбу у центрі поля, змусивши помилитись опонента. Нападник протягнув м'яч до штрафного майданчика «Полісся», обігрався з Гаталою, а потім зробив націлену передачу на дальню стійку, де ніким не прикритий Богдан Слоневський розстріляв ворота.

Незабаром подвоїти рахунок міг Павло Нагорний. Литовченко навісив з флангу, а оборонець «Ниви» виграв верхову боротьбу у двох суперників. Проте удар головою пройшов мимо. За кілька хвилин здалеку наважився на удар Ігор Кохман — вище.

Вдруге відзначитись тернополянам вдалося на 30-ій хвилині. Механів вибив від воріт, Кохман виграв верхову боротьбу та скинув на хід Литовченку, який увірвався у штрафний майданчик та пробив повз голкіпера.

«Ниві» вдалося взяти реванш у «Полісся» за нещодавню поразку в 11-му турі. Попереду у тернополян два поспіль поєдинки із лідерами чемпіонату. Найближчий відбудеться у суботу, 7 жовтня. У гості до «Ниви» завітає івано-франківське «Прикарпаття». Матч відбудеться у Вишнівці. Початок о 15:00.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9jM0kv2HrEY&t=7s[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео