Тернополяни від сьогодні можуть подавати документи на «зелену карту»

Сьогодні, 3 жовтня, о 12:00 за східним часом, тобто з 19:00 за українським часом, усі охочі тернополяни зможуть взяти  участі в лотереї Diversity Visa Program 2019 або ж як в Україні її називають грін-карт.

Триватиме реєстрація до 19 години за українським часом 7 листопада (четвер).

У розіграші лотереї можуть брати участь особи, які відповідають наступним двом вимогам:

Вимога №1. Бути жителем країни, якій дозволено брати участь в лотереї. Держдепартамент США щорічно публікує список країн, жителі яких не мають права брати участь в лотереї, оскільки більше 50 000 уродженців цих країн іммігрували до Сполучених Штатів за попередні 5 років. Зокрема, в DV 2019  в цей список Україна не потрапила. Тому тернополяни можуть сміливо брати участь у розіграші.

Вимога №2. Відповідати вимогам до утворення або досвіду роботи: – мати щонайменше закінчену середню освіту або її еквівалент, який визначається як успішне завершення 12-річного курсу формального початкової та середньої освіти або – дворічний досвід роботи протягом останніх 5 років в професії, що вимагає мінімум 2 -х років професійно-технічної підготовки, повідомляють на сайті immigrant.today.

В інструкції Держдепартаменту роз’яснюють правила заповнення анкети, вимоги до фотографії та інші тонкощі аплікаційного процесу.

Подати онлайн-заявку на участь у лотереї грін-карт  можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео