Тернополянам радять, як швидше вивчити англійську

baj1ur-anglijs-ka-mova-1-klas-uroky-povna-programa-dlya-1-klasu

Із настанням справжніх холодів більшість тернополян надають перевагу залишатися вдома, аніж ходити на вулиці. Однак вдома теж можна займатися корисною справою – вчити англійську мову і при цьому не обов'язково ходити до репетитора чи на платні курси іноземних мов.

Адже в мережі вистачає безкоштовних сервісів, де можна в своє задоволення та у довільний час вивчати англійську мову.

Одним із найкращих сайтів для вивчення англійської мови українці вважають lingualeo. Цей сервіс містить величезну бібліотеку відео, аудіо і текстових матеріалів, та безліч різноманітніх вправ: аудіювання, кросворди, переклад слів. Причому нині з'явилися додатки на  iOS і Android. Тому вивчати англійську за допомогою цього сервісу можна де завгодно.

banner-for-material_4
banner-for-material_4

Наступний цікавий та легкий у користуванні сервіс, який також має додатки iOS і Android, duolingo. Вивчатимете ви англійську проходячи уроки, кожен наступний буде складнішим за попередній, причому ці уроки складаються з різноманітних вправ на розуміння, розвиток розмовних навиків, перекладу та тестів. Проте перш ніж приступити до вивчення, вам необхідно пройти тест на рівень знання англійської, аби сервіс підбирав уроки відповідно до уже наявних знань.

Також до нашого списку увійшов сервіс engvid.com. Там міститься безліч відео-уроків із вивчення англійської мови, які ви можете відповідно до рівня власних знань.

Також одним із найкращих сервісів із вивчення англійської мови вважається сайт bbc.co.uk. Там вивчення мови починається із рівня lower intermediate (нижче середнього). Цей сервіс має зручний дизайн та вміщає бібліотеку відео, аудіо і текстових матеріалів та безліч різноманітніх вправ.

А сайт examenglish до міжнародних мовних іспитів IELTS, TOEFL та інших. Там можна багаторазово проходити онлайн тестування та визначити свій рівень знань саме на даний момент.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео