Тернополяни готові до старту лижного сезону? (фото)

сніг

Тернополяни ладнають лижі. Звістка про те, що у Буковелі випав перший сніг сьогодні вранці облетіла чимало новиних сайтів. Повідомляли, що, нібито, засипало уночі 5 жовтня.

Та, як стало зрозуміло згодом, усе почалося із ось цього повідомлення на сторінці гірськолижного курорту у  Фейсбук: "АААА, ДИВІТЬСЯ ЯКИЙ У НАС СНІГОПАД! Саме таким запам'яталось 4 жовтня у Буковелі рівно рік тому. Зима скоро! А ви вже скучили за снігом?"

Затяті лижварі трохи засмутилися з того, що інформація щодо цьогорічного снігу не відповідає дійсності, але не втрачають оптимізму.

І хоча до офіційного старту лижного сезону ще далеко, затяті любителі покататися готові у будь-який момент вирушати на засніжені спуски.

Кожного року сезон розпочинається у різний період, залежно від погодних умов, – розповів кременчанин Сергій, який не проводить без лиж жодної зими і свого часу займався цим видом спорту професійно. – Цього року обіцяють холодну і сніжну зиму, тож ми вже готові до початку. Я уже давно придбав абонемент на низький сезон, який триває до 1 січня включно.

сніг 1
сніг 1

сніг в буковелі
сніг в буковелі

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео