Про ціни «нижче плінтуса» побоюються фермери Тернопільщини

1

Двадцятий номер громадсько-політичної газети Тернопілля  «Сільський господар» з’явився у місцях продажу періодики 4 жовтня. Теми, до яких не залишиться байдужим жоден  читач, розкрили у публікаціях друкованого видання нашого краю.

У свіжому випуску «Сільського господаря» ви дізнаєтеся більше про незвичайний мед з «Пасіки Березовських» і чому на тернопільських ринках вартість курятини та свинини вища ніж у Польщі, Угорщині та Литві.

3
3

На шпальтах газети детальніше розповіли про: нову систему в реформі медицини, яка прийшла на зміну радянській; про похід у владу Аграрної партії і який суд пропонують створити аграрії ближчим часом.

4
4

Зокрема, до вашої уваги представлено такі рубрики: «крик душі», «бліц-інформ», «акценти», «сімейний бізнес», «економічні рецепти реформатора», «тваринництво», «школа «Сільського господаря»», «тривожна тема», «ваше здоров’я», «поради до часу», «Спорткалейдоскоп» та інші.

5
5

Громадсько-політичну газету Тернопілля  «Сільський господар» можна передплатити у всіх поштових відділеннях нашого краю, або ж придбати у місцях продажу періодичної преси.

Вибір читачів за тиждень

Відео