«Агропродсервіс» відповідально ставиться до доріг області, не перевантажуючи свої автомобілі

IMG_3847-847x381

В завершальну стадію збору цукрового буряка увійшла компанія «Агропродсервіс». А відповідно до цього, складовані на полях солодкі корені починають вивозитися на заводи, з якими компанія має укладені договори на прийом цукрових буряків.

Вбачаючи свою відповідальність за стан доріг області, компанія зобов’язала власних та найнятих перевізників вантажити автомобілі та причіпи виключно допустимою нормою навантаження. За понаднормову вагу – компанія прийняла рішення не оплачувати.

Ще однією з умов виїзду автомобілів з полів, є обов’язкова помивка коліс чи інших забруднених елементів вантажівок, щоб не слідити на дорогах.

- Ми це робимо і для того, щоб не нищити та не забруднювати дороги і для того, щоб інші учасники дорожнього руху не наражалися на небезпеку на можливо поганій чи слизькій дорозі, – коментують в компанії.

Як відомо, поліція також звернулася до керівників сільськогосподарських підприємств з проханням не забруднювати проїзні частини області та смуги відведення автомобільних доріг.

За матеріалами zz.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео