Наш Віктор Петров – «найкращий боксер» країни

бокс

Успішно виступили троє наших земляків у розіграші кубка України з боксу серед дорослих, який нещодавно відбувся у Маріуполі.

Переконливо довів свою перевагу 21-річний майстер спорту міжнародного класу Віктор Петров з Микулинців. Він став «золотим» призером турніру, виборовши кубок «Найкращого боксера». На шляху до перемоги він провів чотири напружені поєдинки з титулованими суперниками, подолавши майстра спорту міжнародного класу, чемпіона 2014 року Тараса Головащенка, майстра спорту Дмитра Щербину, майстра спорту, чемпіона України 2015 року Івана Данчу та майстра спорту міжнародного класу, срібного призера чемпіонату України серед атлетів до 22 років Максима Пилипця, повідомляють в прес-службі Теребовлянської РДА.

Гідно виступили на цих змаганнях Павло Крупа з Ладичина та Володимир Мандзюк з Дружби. У ваговій категорії до 75 кілограмів Павло Крупа поступився майбутньому переможцю майстру спорту міжнародного класу Валерію Харламову з Одеси, але посів шосте місце у своїй ваговій категорії. А Володимир Мандзюк виборов сьоме місце, поступившись срібному призеру турніру майстрові спорту Андрію Приходьку з Маріуполя.

Готував боксерів до турніру заслужений тренер України Віктор Петров-старший.

Вже наприкінці жовтня микулинецькі боксери візьмуть участь у зустрічі Україна-Литва, яку талановитий тренер планує провести на Тернопіллі.

Вибір читачів за тиждень

Відео