Тернополяни обурені: права тварин захищають, а їхні власні – ні?

22339147_1392350704153478_6258534326975775828_o

Цієї неділі, 15 жовтня, у Тернополі має пройти марш за права тварин. Однак далеко не всі тернополяни цю ідею підтримують.

Подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на експлуатацію тварин у всіх сферах людської діяльності, у тому числі в харчовій промисловості та моді, - пояснюють організатори заходу.

Однак, деякі тернополяни просто обурені, адже права тварин захищають, а хто ж боротиметься за їхні права?

Я поважаю тварин, та все розумію, але вважаю за необхідне відмінити закон про заборону вистрілювати тварин, зокрема собак. Бо коли діти йдуть у школу, а батьки змушені їх водити у школу, це не нормально. Адже після введення подібного закону є багато випадків, коли собаки нападають на дітей і на дорослих. Або ж як варіант створити мобільну групу, яка їздитиме містом та проводитиме стерилізацію безпритульних собак, - каже Інна Ходюк.

А дехто переконаний, що це звичайна трата часу, і людям просто немає, чим зайнятися.

М’ясо їв, їм і буду їсти! Задрали ці дармоїди, які відбирають їжу у тварин яких ми їмо. Мали б совість. Такі збіговиська подібні всім маршам, а всі марші подібні до походеньок певних релігійних організацій, які всіх харять, - пише Олександр Черпак.

Вибір читачів за тиждень

Відео