«Еротичні сцени грати неважко», – тернопільська артистка про зйомки у новому фільмі (відео)

19488863_10211001511368641_8132875936296211456_o

Завершилися зйомки історичного екшену «ЕКС». Бюджет фільму – майже 26 мільйонів гривень, половину з яких виділила держава. Місця зйомок – Львів та Київ. Це українське кіно з молодими, поки незнаними акторами про боротьбу України за незалежність.

У кінострічці також зіграло четверо тернопільських акторів. Роль звабниці виконала артистка Тернопільського драматичного театру Юлія Хміль, пише mediator.te.ua.

– «ЕКС» – це назва операції, яку запланували повстанці на початку 30-х років. Українські відчайдухи-революціонери і львівські батяри надумали пограбувати пошту, щоб мати гроші на українську революцію, а заодно такою гучною крадіжкою заявити про існування національного визвольного руху. Жіноче вкраплення у цій історії – жінки-аферистки. Це такі дівчатка, що розводять хлопців на гроші. Наша історія починається у кнайпі. Далі все розгортається в інтимній обстановці. Ну а фінал розповідати не буду. Але запевняю, фільм – вартий перегляду.

Роль дівчини, яку я зіграла, дещо незвична для мене, але дуже цікава. По-перше,зйомки проходили вночі, а ще інтимні сцени довелося грати із зовсім незнайомими мені людьми. Колеги навіть жартували, мовляв, як це пів ночі просидіти на чужому чоловікові? – жартує Юля Хміль.

Артистка вважає, що Тернопільський драмтеатр має ким пишитися.

– На жаль, до нас рідко приїжджають режисери і кастинг-менеджери кінострічок. Хоча у Тернополі  дуже багато талантів. Якщо у нас проводять кастинг, то когось з авторів обов’язково запросять до зйомок, – підсумовує артистка.

Додамо, що прем’єра стрічки запланована на початок наступного року.

[embed]https://youtu.be/zQ98pyHXpko[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео