16-річний студент зірвався із недобудованої лікарні на Тернопільщині

сльози

Трагедією завершилася нічна прогулянка до споруди недобудованої лікарні у Кременці. Загинув 16-річний студент Кременецького медичного училища. Родом хлопець із сусіднього Дубнівського району (Рівненська обл.).

Увечері п’ятеро молодих людей – двоє дівчат і троє хлопців вирушили до недобудови. Тим часом, поки четверо з них розбрелися по парах, один юнак залишився на самоті. Коли молоді люди зібралися повертатися у гуртожиток медичного училища, де вони мешкають, помітили, що їхнього друга немає. Зателефонували йому, але телефон був поза зоною досяжності, тож вирішили, що він повернувся у гуртожиток, – розповів начальник Кременецького відділку Нацполіції Роман Стрижак.

Та у гуртожитку юнака не було. Тоді друзі повернулися на місце, де востаннє його бачили. Спустилися у підвал і знайшли хлопця. Він був уже мертвим. Спочатку викликали швидку, а потім поліцію. Правоохоронці з’ясували, що хлопець упав у вентиляційну шахту із даху будинку аж у підвал.

Наразі ведеться слідство, відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ.

Нагадаємо, що проблема із недобудованою лікарнею у Кременці існує уже давно. Після того, як від споруди забрали охорону через брак коштів, вона стала місцем екстремальних, а тепер уже смертельних, розваг для підлітків та молоді. Місцеві депутати раніше навіть зверталися до обласної ради аби допомогли коштами у перекритті перших поверхів недобудови. Проте запобігти трагедії таки не встигли.

Вибір читачів за тиждень

Відео