Міжнародну премію отримали діти із Тернопілля

росинка

Нещодавно на базі оздоровчого комплексу «Карпати» м. Яремче відбувся міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв "BUKOVEL STAR FEST-2017«. Тут взяли участь вихованці зразкового танцювального колективу »Росинка" (керівник – Галина Данилів-Стадник).

Конкурсанти  змагались у номінаціях вокал, хореографія та інструментальне мистецтво. Цього разу на конкурсі «Росинку» представила середня вікова категорія учасників. Козівчани виконували дві хореографічні постановки.

Загалом у конкурсі взяли участь понад 400 учасників. Наші діти, як завжди, показали високий результат. За хореографічну постановку «Україно, ми твоя надія» танцівники з «Росинки» від зіркового журі у складі відомого хореографа, шоумена, співака Амадора Лопеса та соліста гурту «Rumbero» Олега Серафина  нагороджені кубком та дипломом лауреата гран-прі (найголовнішої премії). За постановку «Щасливе дитинство» стали лауреатами першої премії!

Кожен день був насиченим: діти взяли участь в екскурсії «Перлина Карпат», побували у вольєрному господарстві Карпатського національного природного парку, на водоспаді «Пробій», відвідали яремчанський ярмарок.

Батьки учасників колективу щиро дякують керівнику Галині Данилів-Стадник за підготовку до конкурсу вихованців, за витримку, мудрість, відданість та вміння згуртувати маленькі таланти. Окрема подяка батькам – за фінансову допомогу.

Повертаючись додому, ще довго не вщухали яскраві дитячі емоції. Хоча і втомлені, але щасливі дитячі обличчя вкотре переконують, що не повинно бути причин, аби зупинити їхнє творче зростання для щасливого сьогодення і майбутнього.

Фото із відкритих джерел

Від імені батьків учасників “Росинки” – Людмила Кутнів.

Вибір читачів за тиждень

Відео