На Кременеччині на місці озера зроблять мототрек? (фото)

мотоспорт

На таку перспективу натякають у Кременецькій РДА. Щоправда зазначають, що остаточно із місцем ще не визначилися.

- На ідею відновлення мотоспорту на Кременеччині наштовхнули спортсмени, які раніше ним займалися, – розповів заступник голови Кременецької РДА В’ячеслав Онишкевич. – Адже до початку 90-их у Кременці проводили змагання з цього виду спорту міжнародного масштабу. Сьогодні є багато хлопців, які згідні за власні кошти придбати необхідне, за нами лише облаштування траси.

Раніше на своїй сторінці у Facebook В’ячеслав Онишкевич повідомляв, що відновлення траси для мотокросу на Кременеччині цілком реально та перспективно.

- Разом з директором Кременецької автомобільної школи ТСОУ Миколою Фількевичем, колишнім тренером з мотокросу Петром Слободяном, начальником відділу сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА Василем Петруком та сільським головою В. Млинівців Олександром Галевичем

обстежили ділянки на території Білокриницької та Великомлинівецької сільських рад. Обговорили можливості відновлення та облаштування мототраси, – написав В’ячеслав Онишкевич. Також він повідомив, що розглядається перспектива створення траси на місці, де колись було озеро. Рельєф колишнього висохлого водойму добре підходить для цього, запевняє посадовець.

місце для мототреку
місце для мототреку

Фото із відкритих джерел та з сторінки В’ячеслава Онишкевича у Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео