Орест Сарматський

Чого це експерти вже другу добу опитують працівників п’яти судів Тернопільщини?

суд01

Експерти Програми USAID «Нове правосуддя» хочуть почути думки працівників апаратів п'ятьох судів Тернопільської області про судову реформу.

У рамках співпраці з Програмою USAID «Нове правосуддя» вже вдруге у Тернопільському міськрайонному та Теребовлянському районному судах, а також у Тернопільському окружному адміністративному суді, у господарському суді Тернопільської області та в апеляційному суді Тернопільської області з 18 по 20 жовтня 2017 р. триватиме опитування окремих працівників апарату.

Про це повідомляє прес-служба апеляційного суду в області.

Задля вивчення думки, респондентам-працівникам апаратів судів буде запропоновано заповнити опитувальник, розроблений міжнародними та вітчизняними експертами Програми (USAID) «Нове правосуддя», та надати відповіді щодо незалежності, підзвітності та ефективності судової влади України, її спроможності підтримувати верховенство права та сприяти подоланню в країні корупції.

Результати опитування буде використано експертами для розробки рекомендацій державним, недержавним та міжнародним партнерам Програми (USAID) «Нове правосуддя».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео