Оксана Бучко

Хто з авторів проектів «Громадського бюджету» може бути спокійним? (фото)

DSCN9706

Кілька проектів «Громадського бюджету» допустили до голосування. Це визначили на засіданні номінаційного комітету, яке триває зараз у міськраді. До речі, розглядають проекти у довільному порядку.

Проекти під номерами 3, 7, 14, 15, 22, 48, 50, 56 допустили до голосування. Керуються при виборі проектів, як повідомили у номінаційному комітеті, загальнодоступністю та відсутністю комерційного характеру.

Деякі проекти, які дочекались своєї черги, перенесли на кінець засідання. Під питання поставили, до прикладу, проект № 45 - Спортивний майданчик «Скеледром», який вважають небезпечним.

- Так можна і говорити про спортивні майданчики, де травмуються люди, - говорив автор проекту Олександр Россомаха. – Ми визначаємо чіткі правила для відвідування із вимогою проведення занять у присутності інструктора. Тому не бачу причин для негативних висновків.

Деякі автори, які чекають розгляду, зауважують, що номінаційний комітете працює з порушеннями.

- Ми бачимо, що деякі проекти саботують, - каже автор одного з проектів Андрій Кір. – Також фальсифікують протоколи засідань. Мій проект про закупівлю георадару, який застосовуватимуть перед будівництвом та розкопками у місті. Попередньо він має негативні відгуки.

DSCN9714
DSCN9714

DSCN9703
DSCN9703

DSCN9699
DSCN9699

Остаточний список проектів читайте згодом.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео