Під Тернополем грузин на зупинці громадського транспорту «вихвалявся» вибухівкою (фото)

PM48image001

Чоловіка грузинської національності просто на зупинці громадського транспорту  у селі Петриків, що під Тернополем, правоохоронці затримали із вибухівкою.

Розпочалося все із того, що на лінію «102» зателефонували перехожі та повідомили про чоловіка із гранатою. Коли ж правоохонці прибули на місце інциденту та обшукали підозрюваного, то ніякої гранати у нього не знайшли. Проте біля нього стояла 16-річна дівчина, яку правоохоронці попросили показати вміст сумочки. Як з'ясувалося, у ній знаходилася граната РГД-5. За словами головного спеціаліста, вибухотехніка вибухотехнічного відділу Віталія Ярошенка, предмет, ймовірно, бойовий, із запалом та готовий до використання. Наразі гранату передали на експертизу, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Дівчина розповіла, що знайомий іноземець попросив її сховати гранату у свою сумку, коли помітив поліцейську автівку. Сам чоловік запевняє, що «небезпечний предмет відібрав у місцевих мешканців і планував його віднести у поліцію».

Фото: відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео