Київське СБУ взяло тернопільських наркоділків?

8b4890556894a3eee5c85367b2b32e8e50428ca6

У СБУ підтвердили факт затримання біля Збаража осіб, котрі займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. У деталі не вдаються.

- Операція дійсно була, проте коментувати її проведення не можу, бо робили це наші київські колеги. Варто дочекатися офіційного брифінгу, де повідомлять деталі, – каже начальник прес-служби УСБУ в Тернопільській області Петро Королюк.

Нагадаємо, раніше неперевірені джерела повідомляли про те, що поблизу Збаража, в селі Ліски, силовики зі столиці провели спецоперацію із затримання групи, яка займалася виробництвом та збутом наркотичних засобів. Ціла сім’я обробляла величезну територію, на якій вирощувала коноплі. Також повідомляли, що, начебто, об’єми виробництва наркотичних засобів були досить значними, а, відповідно, потенційні зв’язки зловмисників могли виявитися досить масштабними. Реалізовували спецоперацію працівники столичної Служби безпеки України, до спецоперації залучали прокуратуру та поліцію. Окрім того, зазначалося, що в рамках відкритого кримінального провадження затримали одного з начальників райвідділу поліції.

Офіційне спростування чи підтвердження усіх наведених фактів невдовзі обіцяють оголосити журналістам та громадськості у Києві.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео