Los Colorados записали кавер на саундтрек до всесвітньовідомої комедії (відео)

MVI_0430.00_00_07_24.Still001

Ідейним натхненником цієї версії композиції від «тетильківецьких лабухів» став знаний голлівудський актор і продюсер Ченнінг Тейтум.

Тернопільський гурт Los Colorados записав акустичну кавер-версію композиції детройтського поп-рок-колективу The Romantics «What I Like About You», яка стала саундтреком до американського серіалу «Товариш Детектив» (англ. Comrade Detective. – прим. ред.), пише musicinua.com.

Свій новий аудіодоробок «тетильківецькі лабухи», як самі себе називають музиканти гурту Los Colorados, супроводили нехитрим відео.

Цікаво, що ідея створення відеоряду на «тернопільську» версію «What I Like About You» належить особисто продюсеру та виконавцю однієї з головних ролей серіалу, відомому голлівудському актору Ченнінгу Тейтуму.

«Відео ми зняли ще в липні на замовлення Ченнінга Тейтума і компанії, яка продюсувала детектив. Вибрали пісню гурту The Romantics. Наш оператор і режисер Богдана Петришин зробила свою версію. І от – вона вийшла», – розповіли учасники Los Colorados.

Відео «What I Like About You (The Romantics Acoustic Cover)»:

[embed]https://youtu.be/ogMw7BQXYp0[/embed]

Нагадаємо, у березні тернопільський гурт у притаманному йому стилі переграв хіт американського рок-дуету The White Stripes «Seven Nation Army».

Раніше учасники Los Colorados розповіли, що працюють над новим альбомом. Платівка в основному буде складатись із власного матеріалу музикантів.

Наразі у активі Los Colorados є студійний альбом «Move It!», який вийшов на німецькому лейблі Motor Entertainment ще у 2012 році.

Вибір читачів за тиждень

Відео