Тернополянам про 10 помилок при схудненні

1365953316

Чи не кожна тернополянка нині мріє про чудову фігуру. Щоправда, у більшості випадків, стрункість та підтягнутість тіла так і залишаються лише мріями. Адже на заваді стають помилки, яких починають допускати тернополянки при схудненні.

Отож, ТЕРЕН зібрав рекомендації дієтологів та визначив найгрубші помилки при схудненні.

Помилка №1. Дієти

Ви сідаєте на дієту, і думаєте, що за тиждень-два відразу скинете ненависні кілограми. Однак це не так. Навіть якщо після тижня дієти ви помітите на вазі, що кілька кілограм таки зникло, то знайте, що це всього лиш вода, яка пішла із організму, і аж ніяк не жир. Окрім того, після завершення дієти ці кілограми повернуться, а іноді навіть і в більшій кількості. Найдієвіший стосіб схуднути – спорт і правильне харчування.

Помилка №2 Постійно раховуєте калорії

Насправді рахувати калорії потрібно, однак потрібно пам’ятати, що це має бути правильне харчування, а іноді можна себе побалувати і з’їсти на 100-200 калорій більше норми, головне не робити цього кожний день.

Помилка №3 Постійне зважування

Зважуватися кожен день - неправильно. Раз на тиждень буде достатньо. Помилка№4 Мало води

Добова норма води від 1,5 до 2,5 літрів. Не чаю, не кави, а саме води. Помилка №5 Неправильне приготування їжі

Переварюєте і пересмажуєте овочі або фрукти. Запам’ятайте цього робити не можна! Найкраще їсти овочі і фрукти у сирому вигляді, або ж приготувати їх на пару.

Помилка №6 Розчарування Впадаєте в депресію і опускаєте руки, якщо не отримуєте результату, якого б хотіли. Пам’ятаєте приказку «Рим не один день будували»? Аби отримати справді струнку фігуру та підтягнуте тіло потрібно докладати багато зусиль, причому протягом тривалого часу. Помилка №7 Пропускаєте сніданок

Не снідаєте. Після пробудження треба обов'язково поїсти протягом 2-ох годин.

Помилка №8 Голодування Нічого не їсте весь день, думаючи, що це єдина можливість стати стрункою. І це - не правда. Організм відчуватиме стрес, і от коли ви нарешті поїстe, то він почне запаситися жиром на випадок, якщо ви знову надумаєте поголодувати.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео