Тернополянам пропонують нетрадиційну освіту

22491520_100614560703207_6004904865410768721_n

Нову освітню платформу «Коло» планують уже найближчим часом запустити у Тернополі.

За словами організаторів, це буде щось нове та зовсім незвичне для тернополян. Адже кожен зможе обрати собі напрямок, який його цікавить, та розвиватися у ньому за допомогою професіоналів «своєї» справи.

- Ми побачили на таборі «Дух нашох давнини», що є дуже багато людей, які прагнуть самовдосконалюватися, однак не завжди знають як це зробити правильно, тому вирішили запровадити платформу альтернативної освіти та об’єднати охочих у так зване коло, - розповідає інціатор ідеї Назар Сарабун.

Напрямок усім охочим пропонують обрати із поміж: 3D – моделювання, театральне мистецтво, барабани, бандура, гончарство, фортепіано, вокал, альтернативна англійська, фотокурси, кіно–телевиробництво, саксофон, скрипка, гітара, арт (скульптура, живопис, барельєф).

Формат навчання, не звичний для нас, як у школі – за партами, а у зручній формі невеличкими групами, де кожен зможе запитати, що йому не зрозуміло, та відповідно отримати відповідь.

- І найголовнішою відмінністю є те, що учні мають змогу реалізовуватися в обраному напрямку на фестивалях, концертах та заходах, які організовуватиме оргкомітет «Коло», - наголошує Назар Сарабун

Докладнішу інформацію можна знайти ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео