Тернополянка зіграє головну роль у фантастичному фільмі «Серафима» (відео)

20170905-00.1

У цієї юної тернополянки є все для того, щоб здобути перемогу в «Х-Фактор 8».  

Під час першого кастингу шоу голосиста дівчина виконала  «Mama Knows Best» Jessie J  та …підкорила серця суддів. Зал аплодував стоячи. «Ви для мене – показник бійця», - зазначив Андрій Данилко. А Олег Винник, здається, просто закохався у «вогняного соловейка», пише topnews.in.ua.

Однак окрім вокальних даних Марія Стопник володіє ще й неабиякими акторським талантом.  Дівчина виконуватиме головну роль у повнометражному художньому фільмі «Серафима».

Картина - за мотивами однойменного роману Олеся Ульяненка. Це українська фантастика з елементами драми. За сюжетом, дівчинка Серафима з приморського містечка в сім років втопилась, але раптом прийшла до тями. Після інциденту вона відкриває в собі незвичайну тягу і талант до трав, зокрема, до створення отрут, що робить її життєвий шлях містичним і тернистим.

Проект стрічки став одним із переможців Десятого конкусного відбору Держкіно. Режисер і сценарист-  Марися Нікітюк, відома за фільмом 2016 року «Коли падають дерева», який отримав приз імені Кшиштофа в Каннах. Продюсери - Юрій Мінзянов і Мирослав Слабошпицький. Виробництво - компанія «Крісті Фільм».

Зйомки  фільму розпочнуться влітку 2018-го. На екрани стрічка вийде у 2019-му. Поки ж насолоджуйтесь тизером картини, який знімали в Одесі та Києві. Наша Марія Стопник у ньому просто неперевершена. 

[embed]https://youtu.be/W_R1JQuEfow[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео