Кременчанам пропонують зарплату від 10 тис. на підприємстві зі 100-літньою історією

луцьк екскурсія

Кременчан запрошують на заробітки не гірші закордонних. Переконатися у цьому вони змогли під час екскурсії на підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» у м. Луцьк, що провели для безробітних спеціалісти Кременецького центру зайнятості. 

Представник ради директорів особисто ознайомила потенційних працівників з історією підприємства, яке створене у 2006 році, на базі компанії «Кромберг енд Шуберт» заснованої у 1902 році в Німеччині. Спеціалізується підприємство на виготовленні електричних бортових кабельних систем для автомобілів світового класу: марок BMW, Mitsubishi, AUDI. Сьогодні у світі 30 підприємств «Кромберг енд Шуберт», на яких працює понад 6 тисяч людей. Підприємство приділяє велику увагу своєму персоналу щодо проведення дозвілля і оздоровлення працюючих та їх родин, повідомляє Кременецький РЦЗ.

Безробітні ознайомилися із умовами праці, режимом роботи та заробітною платою. Підприємство обіцяє належні умови праці, високу зарплатню – від 10 тис. грн., знижки на харчування в їдальні, довіз за рахунок підприємства, можливість кар’єрного росту.

Фото зі сторінки Кременецького РЦЗ у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео