Родини загиблих з Тернополя відвідали місця загибелі своїх земляків (фото)

qaz (Copy)

Родичі загиблих бійців побували  на г. Карачун та с. Мирна долина Луганської області, де загинули тернопільські військовослужбовці.

Неподалік гори Карачун в Слов’янську Донецької області 29 травня 2014 року був збитий проросійськими терористами вертоліт, в якому загинуло 12 військових на чолі з начальником управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майором Сергієм Кульчицьким. Серед загиблих був і тернополянин Віталій Курилович,   майор Національної гвардії України, начальник групи бойової та спеціальної підготовки. Сестра загиблого, Світлана Пугач, не змогла стримати сліз відвідавши місце смерті рідного брата.

qaz1 (Copy)
qaz1 (Copy)

Також тернополяни відвідали місце загибелі Андрія Питака, бійця аеромобільно-десантної роти 80-ї бригади, який загинув 1 березня 2016 року в результаті підриву на військовому автомобілі під час виконання бойового завдання, на Луганщині. На місці трагедії встановлено хрест, біля якого було покладено квіти та кожен помолився за упокій душі героя.

qaz2 (Copy)
qaz2 (Copy)

Не оминули і місце загибелі Сергія Рокіцького, капітана медичної служби, військового лікаря 24-ї окремої Залізної механізованої бригади, який загинув від кулі снайпера 24 липня 2014 року, коли рятував пораненого, під час звільнення Лисичанська. Загиблий проживав у Тернополі, де служив за контрактом лікарем-ординатором і був начальником медичного пункту в/ч А1769 11-ї артилерійської бригади.

qaz5 (Copy)
qaz5 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео