В компанії «Агропродсервіс» завершили обмолот сої

соя

На полях «Агропродсервісу» завершили обмолот сої. Загальна площа посіві соєвих бобів в компанії у 2017 році становить понад 6 тис. гектарів.

Цьогорічна урожайність сої становить понад 3 т. з одного гектара, що суттєво відрізняється від попереднього року в кращу сторону. Вміст протеїну сухої речовини коливається на рівні 37-39 %, повідомляють на сайті agroprodservice.com.ua.

«Ми по сої поставили собі за мету – врожайність 4-5 т / га. І ця врожайність повинна стати нормою. Ми доб’ємося цього показника і скажемо, що вже чогось досягли. Але для цього треба шукати рішення. Ось зараз ми «гуляємо» навколо цієї цифри, шукаємо нові методи, і ми їх знайдемо!», – говорить в одному з інтерв’ю для порталу Latifundist.com директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран.

feyeriya-2
feyeriya-2

У вересні минулого року «Агропродсервіс» запустив в роботу новий завод з переробки соєвих бобів, який дозволяє переробляти до 5 т. сої на годину. Для переробки використовують сировину як власного виробництва, так і покупну. За словами технолога заводу Євгена Танасевича, з кожної тони сої на виході отримують 80% макухи і близько 15% олії. Тому зібраний урожай сої піде на переробку власного соєвого заводу «Агропродсервісу».

Детальніше про технологію вирощування сої та цьогорічні посіви в компанії можна прочитати ТУТ.

Прес-служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео