Тернопільські волонтери  під час поїздки на Схід відвідали школи в Лисичанську (фото)

22310717_1456592317758118_3399913387355048375_n

Тернополяни минулого тижня завітали в гості до своїх Лисичанських друзів.

По приїзду в Луганську область волонтери з Тернополя одразу попрямували в Лисичанську загальноосвітню школу №8, учні якої співпрацюють з тернопільськими учня школи №19.

«Діти разом відпочивали в Затоці, Карпатських горах та Литві, обмінюються листами та відео-зверненнями. Коли ми приїхали, учні з Лисичанська приготували подарунки для мене та Конька Василя в знак подяки за відпочинок у Затоці,» - ділиться колишній військовослужбовець батальйону «Тернопіль», волонтер Дмитро Гайтко.

Безымянный1728
Безымянный1728

Поїздки та відпочинок дітей відбувається завдяки волонтерам Дмитрові Гайтко та Василю Конько, директорові ТЗОШ №19 Ярема Ганні Василівні, вчителю української мови та літератури в Лисичанській школі №8 Усцовій Вірі Володимирівні. Велику допомогу та підтримку в організації поїздок дітей на відпочинок було отримано від міського голови Тернополя Надала Сергія Віталійовича, Турського Ігора Володимировича, Цьоха Володимира Ігоровича і багатьох небайдужих громадян.

Безымянныйirjkf87
Безымянныйirjkf87

школа2
школа2

Напередодні Дня захисника України родини загиблих та волонтери відвідали ще Лисичанську ЗОШ № 2 .

Відбулася зустріч із волонтерами, рідними загиблих захисників нашої Батьківщини, які приїхали до нас із м. Тернополя. Батько Віктора, Петро Гурняк, виступаючи перед учнями, зазначив, що Україна єдина, неподільна, і як би нас не намагалися розділити, ми залишимося одним народом, він закликав учнів бути патріотами своєї країни й не забувати, якою ціною ми відстоюємо свою незалежність. Під час заходу також виступила Світлана Пугач, сестра майора Віталія Куриловича, який загинув разом із генерал-майором Кульчицьким у вертольоті, який був збитий проросійськими терористами неподалік гори Карачун поблизу м. Слов'янська.. Не залишив нікого байдужим і вірш Німець Надії, присвячений коханому Назарію, який загинув під час цієї неоголошеної війни, – пише на своїй сторінці в фейсбук Наталія Бондаренко.

qwer1
qwer1

школа8
школа8

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео