Міжнародна організація Aiesec запрошує на тренінг із навичок спілкування

aisek-soft-skills

«10 Top Soft Skills», - тренінг із такою назвою організовує у Тернополі Міжнародна організація Aiesec. Мета заходу - донести усім бажаючим важливість, актуальність і необхідність «Soft Skills», вказати, як саме можна їх набути і де використовувати. Відбудеться зібрання 25 жовтня о 18 годині в бібліотеці ТНТУ.

Мабуть, ви чули такий термін як «Soft Skills». Прекрасно! В сучасному світі ці навички застосовуються дедалі більше. Хороша комунікація є однією з топових навичок сьогодення. Навіть більше, не існує жодної конкретної сфери , де вона була б не задіяна. Тому саме вона є однією з провідних софт-навичок.

Отже, три Soft Skills - це «робота в команді», «спрямованість на вирішення проблеми» і «лідерство», які є рушійними у визначенні професійних навичок.

Працювати в команді може бути не так легко, як здається. Ви повинні прислухатися до думки інших, висловлювати свою власну думку, йти на компроміси... А це саме ті якості, якими володіють далеко не всі люди. Тому, щоби команда гарно і злагоджено працювала, обов’язково повинен бути лідер. Це та особа, котра не тільки бере на себе зобов’язання делегувати обов’язки серед команди, а також надихає і мотивує її. Крім того, справжні лідери можуть вести за собою цілий народ, доносячи якусь важливу та актуальну ідею. Вони допомагають іншим людям, даючи їм імпульс до дії, вказуючи на їхні сильні і слабкі сторони, даючи поради і настанови щодо подальшого вирішення певного питання. І тут відбувається плавний перехід до навички концентруватися на вирішенні, а не на проблемах. Дуже багато людей ниють і скаржаться просто на все. Вони глибоко переконані, що весь світ проти них, а вони в ньому – невинна жертва. Але такі люди забувають про одну істину: «Ми самі ковалі нашої долі». Тому ніхто, окрім нас, не здатен змінити наше життя. А людей, орієнтованих на вирішенні проблеми, не так вже й багато. Люди, які здатні долати складні і неочікувані виклики за мінімальний відрізок часу, дуже цінуються в професійному світі. Вони є проактивними, цілеспрямованими і доходять до неабияких вершин.

Відтак, саме «Soft Skills» допоможуть вам отримати і зберегти роботу або навіть створити свою власну компанію. Тому необхідно розвивати в собі «Soft Skills» і пам’ятати, що не все вдається з першого разу: Едісон створив лампочку, якою ми користуємося до сьогоднішнього дня, аж після тисячі невдалих спроб. Все починається з малого, і, щоби розвинути в собі певні якості і риси характеру, потрібно невпинно над собою працювати.

Отож, зроби перший крок - прийди на тренінг «10 Top Soft Skills», який відбудеться 25 жовтня о 18 годині в бібліотеці ТНТУ! Зареєструватися на тренінг можна ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео