На Тернопільщині тренуватимуться олімпійці

трамплін

На Тернопільщині з’явилося дві бази олімпійської підготовки. Відтепер майбутні олімпійці тренуватимуться у Кременці та Підгородньому біля Тернополя. Про це повідомляють на сайті Кременецької РДА.

«Внесено зміни до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки. Нові заклади фізичної культури і спорту включені для забезпечення проведення на високому організаційному рівні навчально-тренувального процесу національних збірних команд України з видів спорту для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Зокрема, до переліку увійшли і Кременецька спеціалізована спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву із стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства (м.Кременець) та навчально-спортивна база «Колос» з біатлону та лижних гонок (с. Підгороднє Тернопільського району)» – інформують на сайті.

Нагадаємо, що обидві спортивні бази уже давно використовують майбутні олімпійцями як тренувальні платформи, відтак зараз їм надали офіційного статусу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео