Увага конкурс! До участі запрошують юних тернополян

конкурс

Юних художників віком від 5 до 17 років запрошують до участі у Міжнародному конкурсі дитячого малюнку «МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA». Проводить творче змагання Асоціація «Uсraina CreAttiva» за підтримки Посольства України в Італії.

«Зобрази, що означає для тебе Україна, як ти уявляєш свою Батьківщину – рідну землю, яку українці душевно називають Ненькою! А може ти намалюєш свого песика чи улюблену кицю, яка спостерігає, як матуся співає тобі колискову? За допомогою малюнка познайом дітей всього світу з саме твоєю Україною» – закликають маленьких художників.

Щоб стати учасником конкурсу, потрібно створити малюнок на вказану тему, форматом А3 або А2. Творча робота (малюнок) може бути виконана у будь-якій техніці – олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю – як підкаже фантазія юному художникові. Кількість робіт від одного учасника не обмежена. Переможців, котрих визначить професійне журі у складі українських та італійських художників та представника Посольства України в Італії, за результатами Конкурсу, нагородять подарунками. У конкурсі можуть взяти участь діти, які живуть в Італії, в Україні, а також в інших країнах світу, – повідомляє «Uсraina CreAttiva».

Прийматимуть художні роботи до 1 грудня 2017 року. Їх можна надсилати поштою або приносити особисто (з попереднім уточненням адреси та часу доставки в залежності від міста проживання). Також обіцяють допомогти із доставкою малюнків з України в Рим. За додатковою інформацією про Конкурс можна звертатися за телефонами: +39 366 467 00 25, +39 333 432 67 85 або facebook.com.

Зображення з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео