Куплю б/у! Тернополяни змушені шукати альтернативу дорогим дитячим речам

дитячий одяг

Все частіше у соцмережах можна зустріти оголошення про бажання купити вживаний дитячий одяг чи взуття. Як правило, вказують вік, стать маляти та розмір. Найбільш популярними є речі на діток віком від 6 місяців до 5-6 рочків. Саме у цей період вони дуже швидко ростуть і батьки просто не встигають, а точніше не завжди мають можливість, вчасно поповнити гардероб новими речами потрібного розміру. Відтак звертаються до користувачів спільнот в Інтернет.

Зекономити справді можна чимало.

- Шукала для п’ятирічної доньки пуховичка на зиму. Знайома запропонувала відкупити курточку її внучки за символічну ціну – 250 грн., – розповіла кременчанка Світлана. – Річ справді була в ідеальному стані, заплатили ми вчетверо менше, ніж за таку ж на базарі.

Більшість матусь маленьких дітей говорять про те, що накупити нових речей при нинішніх зарплатах майже неможливо. Брати на секонд-хенді також хочуть не усі, з різних причин.

- Зимова шапочка 150-300 грн., комбінезон та куртка від 1000 грн., а ще треба чимало всякої дрібноти – кофтинки, колготи, носочки. А придбати ношені речі, але в гарному стані можна у рази дешевше, – каже мама 1,5-річного Артема. – Маленькі дітки швидко ростуть, тож заносити речі не встигають і, як правило, вони залишаються у хорошому стані.

Фото з вільних джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео